بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان از مرکز آموزش شهید منصور وطن پور

۰۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰ کد خبر : ۱۹۵۳ اخبار واحد استانی
دکتر قاضی عسگر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحداستان اصفهان از مرکز آموزش شهید منصور وطن پور اصفهان که برای اولین بار مجوز برگزاری دوره های علمی کاربردی را از دانشگاه دریافت کرده، بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این بازدید با حضور سرهنگ ستاد خلبان فریدون خسروی فرمانده پایگاه هوانیروز شهید وطن پور و سرهنگ محمود جهان تیغ مسئول راه اندازی مرکز صورت گرفت.

دکتر قاضی عسگر ضمن اشاره به امکانات و سوابق آموزشی این پایگاه که به عنوان بزرگترین مرکز آموزش بالگردی غرب آسیا می باشد گفت: امیدواریم با اجرای مناسب دوره اول آموزش های علمی کاربردی این مرکز و با توجه به پتانسیل های موجود، در پذیرش آتی با همراهی مسئولین مرکز افزایش رشته را داشته باشیم.

مرکز آموزش شهید وطن پور به تازگی مجوز اولیه برگزاری دوره های علمی کاربردی را از دانشگاه دریافت و پیش از این نیز با برگزاری کلاس های آموزشی مقدماتی، پیشرفته و دوره های تخصصی در حوزه پرواز و تعمیر و نگهداری بالگرد تربیت نسل جدیدی از خلبانان و مهندسین را داشته است.

گفتنی است اجرای رشته کاردانی فنی سیستم های ارتباط ناوبری هوایی، کاردانی فنی ایمنی پرواز و زمینی بالگرد،کاردانی فنی نگهداری و تعمیر بالگرد از برنامه های این مرکز است.