برگزاری پنجمین همایش یاران بی ادعا در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان لرستان

۰۵ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۰ کد خبر : ۱۹۶۳ اخبار واحد استانی
گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع)، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی، مدرسین، دانشجویان و کارکنان مراکز آموزش علمی کاربردی واحد استان لرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این همایش از تعداد 54 نفر از مدرسان و کارکنان شاهد و ایثارگر، 5 نفر از برگزیدگان بخش مسابقه همایش و تعداد 12 نفر از دانشجویان جهادگر بسیجی تجلیل بعمل آمد.

از دیگر برنامه های این همایش، برگزاری نمایشگاه عکس دفاع مقدس، نوحه خوانی مداحان اهل بیت (ع) و تقدیر جمعی از مدیران دستگاههای اجرایی استان لرستان از ایثارگریهای دو جانباز 70 درصد با حضور در منزل ایشان بود.