اولین جلسه شورای علمی و روابط بین­الملل در دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان برگزار شد

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۷ کد خبر : ۳۷۰۸۰ اخبار واحد استانی

اولین جلسه شورای علمی و روابط بین­الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، این جلسه با حضور دکتر قاضی عسگر رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ دکتر جمشید پرویزیان مشاور روابط بین­الملل؛ دکتر قیصری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی؛ دکتر مشگلانی رئیس مرکز آموزش فرهنگ و هنر 1 استان اصفهان و قاسمی مشاور اجرایی- فرهنگی برگزار شد.

دکتر قاضی عسگر با تشریح اهداف این شورا از انعقاد تفاهم نامه ای با شرکت پرستیژلند ایران جهت راه اندازی اولین پردیس بین المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان اصفهان و همچنین مرکز فرهنگ و هنر 1 اصفهان با دانشگاه موسیقی فرایبورگ در جهت گسترش روابط دانشگاه با کشورهای اطراف بویژه کشور عراق در آینده نزدیک خبر داد.

وی اظهار کرد: امیدوارم شورای علمی و روابط بین­الملل دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان بتواند در برنامه­ریزی و هدف گذاری در بخش بین­الملل دانشگاه موثر واقع شود.

در ادامه رئیس مرکز آموزش فرهنگ و هنر 1 دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان اصفهان توضیحاتی در زمینه اجرای دوره آموزشی والدورف ارائه کرد.

نحوه ارتباط مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی مستقر در استان اصفهان با سایر دانشگاهها و مؤسسات آموزشی خارج از کشور، تدوین پروتکل ورود میهمانان خارجی، نیازسنجی دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت و فرصت های مطالعاتی متناسب با اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی از موضوعات مطرح شده در این جلسه بود.