استاندار خراسان رضوی:

۱۵ آبان ۱۳۹۶ | ۱۴:۴۴ کد خبر : ۳۷۰۸۱ اخبار واحد استانی
حمایت از آموزش های مهارتی نیاز جدی امروز جامعه است
حمایت از آموزش های مهارتی  نیاز جدی امروز جامعه است

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان رضوی با استاندار دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان خراسان رضوی با استاندار خراسان رضوی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار مهندس رشیدیان ضمن حمایت از آموزش های مهارتی که نیاز جدی امروز جامعه و استان است، بر ارتقای کیفیت سطح آموزشی دانشگاه های استان تاکید کرد و خواستار توجه جدی تر به آموزش های علمی و کاربردی شد.

همچنین مقدمات اولیه جهت امضای تفاهم نامه میان استانداری و دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام شد و با توجه به نیاز دانشگاه جامع علمی کاربردی استان براساس جمعیت بالای دانشجویی و اهمیت خدمت رسانی آموزشی بیشتر به دانشجویان، مدرسان و مراکز آموزشی، موضوع نیاز به زمین آموزشی واحد استانی نیز مطرح و مورد گفتگو قرار گرفت.

دکتر سلجوقی ضمن معرفی واحد استانی و مراکز علمی کاربردی خراسان رضوی، ظرفیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی را به عنوان اصلی ترین متولی نظام آموزش های عالی مهارتی که در راستای پیشبرد نظام مهارتی تلاش دارد تشریح نمود و ضمن تقدیر از استاندار جهت حمایت از فعالیت های دانشگاه جامع علمی کاربردی، خواستار بکارگیری دانشگاه جامع علمی کاربردی در کارگروه های مرتبط استانی شد.