برگزاری جلسه کمیته منطقه ­ای دفتر گسترش آموزش عالی مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۱ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۱۱ کد خبر : ۳۷۲۰۴ اخبار ستاد

جلسه کمیته منطقه ای دفتر گسترش آموزش عالی مهارتی با حضور مدیران ستاد مرکزی، روسای واحدهای استانی و موسسات آموزش عالی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور مدیران ستاد مرکزی، روسای واحدهای استانی و موسسات آموزش عالی این دانشگاه، کمیته منطقه‌ای دفتر گسترش به منظور بررسی درخواست پذیرش دانشجوی بهمن ماه 1396 مراکز آموزشی علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه از چهارم آذرماه آغاز و تا نوزدهم آذرماه سال‌جاری ادامه دارد.

دکتر اخوان بهابادی معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: در این جلسات بر اساس زمانبندی و هماهنگی‌های لازم درخواست دوره مراکز آموزشی 9 منطقه استانی با حضور مدیران ستاد مرکزی، روسای واحدهای استانی آن مناطق و روسای موسسات آموزش عالی علمی کاربردی دانشگاه بررسی و جمع بندی لازم صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: برای این پذیرش سیاست‌های مصوب کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی پذیرش بهمن ماه 1396 از جمله: تطبیق درخواست دوره‌ها با نیازسنجی‌های انجام شده،حذف تقاضاهای کاذب و دوره‌های فاقد بازار کار و اصلاح نسبت پذیرش مقاطع کاردانی (شصت درصد) به کارشناسی (چهل درصد)، مورد توجه جدی بوده است.

وی بیان کرد: نتایج و جمع بندی این جلسات جهت اخذ مجوز پذیرش دانشجو در کمیته تخصصی علمی کاربردی شورای گسترش آموزش عالی طرح خواهد شد.