در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی بیان شد:

دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی ترویج و توسعه کارآفرینی در کشور است

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۳ کد خبر : ۳۷۲۲۸ اخبار واحد استانی

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه تعدادی از روسای مراکز آموزشی و کارکنان استانی با استاندار آذربایجان شرقی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر قالیچی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی به همراه تعدادی از روسای مراکز آموزشی و کارکنان استانی با هدف تبیین فعالیت ها و تشریح اهداف با استاندار آذربایجان شرقی، دیدار کردند.

دکتر قالیچی ضمن معرفی اجمالی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی تربیت نیروهای متخصص، کارآفرین و مهارتی را از جمله اهداف این دانشگاه برشمرد و بیان کرد: در طول عمر 25 ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی و نظارت مستمر کیفی و کمی مراکز آموزشی، سرلوحه اقدامات این دانشگاه بوده و در این راستا گروه های نظارتی استان طی پایش های مستمر به ارزیابی کیفی مراکز آموزشی پرداخته اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی بیان کرد: با عنایت به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و دغدغه اصلی دولت در خصوص مهارت آموزی و توانمندسازی دانش آموختگان، این دانشگاه در قالب عقد تفاهم نامه توانمندسازی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی سهند در دستور کار خود قرار داده است. همچنین با استفاده از ظرفیت و توانایی های بالای مراکز آموزشی، آمادگی خود را جهت اجرای دوره های مهارتی و تربیت نیروی متخصص برای سایر دانشگاه ها اعلام می نماید.

دکتر قالیچی ضمن اشاره به شغل محور بودن دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: در سال اقتصاد مقاومتی تولید – اشتغال گام های اساسی در این راستا برداشته شده است و با تعریف ماموریت ویژه شغلی که به این دانشگاه داده شده با حمایت از استانداری بتوانیم بیش از پیش در این حوزه موفق باشیم و در زمینه اشتغال و کارآفرینی اقدامات قابل توجهی انجام دهیم.

در ادامه جلسه دکتر خدابخش استاندار آذربایجان شرقی، با تأکید به مبحث کارآفرینی بیان کرد: کارآفرینی خود یک هنر است و استعداد های خاص خود را می طلبد و ما نباید از همگان انتظار داشته باشیم تا همه با آموزش های دانشگاهی تبدیل به یک کارآفرین شوند ولی باید در این راستا تمام تلاش خود را داشته باشیم.

دکتر خدابخش گفت: نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی در تربیت نیروهای متخصص قابل کتمان نیست ولی با توجه به پیشرفت های بدون وقفه فناوری های نوین دیگر رشته های قدیمی دانشگاه به تنهایی جوابگوی نیازهای جامعه نیست؛ چرا که با ورود مباحث علمی جدید نیاز به احصای شغل های جدید و مورد نیاز جامعه می باشد.

استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: یکی از اصلی ترین وظیفه دانشگاه جامع علمی کاربردی این است که در احصای شغل های مورد نیاز جامعه و رشته های منطبق با فناوری های روز پیش قدم شده و با بررسی و برنامه دقیق و تدوین رشته های جدید به اشتغال و مهارت آموزی کمک کند.

وی گفت: برای رسیدن به اهداف کلان باید علم و عمل را همراه هم داشته باشیم و با توجه به رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی، یکی از متولیان این امر و ترویج و توسعه کارآفرینی در کشور این دانشگاه می باشد؛ پس باید با تشکیل کمیته های تخصصی متشکل از اساتید خبره و متبحر و آموزش دانشجویان مهارتی برای رسیدن به این هدف، اقدامات جدی انجام دهید.