حضور طرح های برتر جشنواره های داخلی و خارجی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز

۱۵ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۳۴ کد خبر : ۳۷۲۴۷ اخبار واحد استانی

به مناسبت هفته پژوهش نمایشگاه دستاوردهای پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، حضور بسیاری از مقامات علمی کشوری و استانی در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز مایه دلگرمی جوانان و پژوهشگران شد.

دکتر محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و معاون رئیس جمهور، دکتر محمدعلی نجفی استاندار البرز، دکتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی رئیس دانشگاه پیام نور کل کشور، دکتر برات قبادیان معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت، دکتر اسحاق جلالیان رئیس دانشگاه پیام نور استان البرز، دکتر سید صاحب سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز، پروفسور بهمن یزدی صمدی و بسیاری از اساتید و نوابغ صاحب فن در این نمایشگاه حضور پیدا کردند.

معاون رئیس جمهور، استان البرز را از نظر اجتماعی، ژئوپولتیک و ژئواکونومیک بسیار مهم خواند و ضمن بیان جایگاه ویژه آن در دولت گفت: علیرغم قرار ملاقاتهای فراوانی که برای لایحه بودجه سال 97 با وزرا و کابینه دولت داشتم اما به جهت اهمیت سوق‌الجیشی البرز و احترام ویژه‌ای که برای پژوهش قائل هستم امروز آمدم تا از نزدیک شاهد توانمندی پژوهشگران این نمایشگاه باشم.

وی با ارج نهادن به نیروی انسانی به عنوان بزرگترین ثروت کشور خاطرنشان کرد: قطار توسعه در هر جامعه لوکوموتیوی دارد، لوکوموتیو توسعه نیز رشد دانش بنیاد و پژوهش محور است که هر چه از این دست پژوهش‌ها بیشتر صورت گیرد، منجر به اختراعات و تولیداتی می‌شود که در همین نمایشگاه بیش از 300 غرفه دانشگاهی در البرز توانسته‌اند آن را منصه ظهور برسانند.

همچنین دکتر سادات حسینی گفت: از مجموع 31 مرکز این دانشگاه در استان البرز، 21 مرکزدر غالب 30 غرفه در این نمایشگاه شرکت کردند و خوشبختانه امسال 558 طرح خاتمه یافته که در جلسات دفاعیه شورای پژوهشی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز از خود دفاع کرده بودند، بعد از تأیید در این نمایشگاه دستاورد خود را ارائه دادند و اگر طرحی به تولید انبوه رسیده باشد به آنها نیز جهت ارائه طرح در نمایشگاه موافقت لازم ابلاغ شده است.

وی از حضور بعضی از طرح‌هایی که در جشنواره‌های داخلی و خارجی شرکت کرده و بعضی از آنها به عنوان طرح فینالیست و برتر شناخته شدند، خبر داد و خاطرنشان کرد: از این تعداد طرح هایی به تولید انبوه رسیده، در خط تولید نمونه سازی شده و در سازمانهای مربوطه سفارش سازی شده‌اند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در این نمایشگاه را برگزاری 60  کارگاه کاربردی اعلام کرد و گفت: نتیجه کار عملی تعدادی از کارگاهها برای بازدیدکنندگان کاملاً مشهود است.

وی در پایان افزایش تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی را  نشانگر عملکرد خوب این دانشگاه اعلام کرد.