Aryanic
صفحه اصلي > اخبار واحد استانی

اخبار > انعقاد تفاهم نامه همکاری میان واحد استانی آذربایجان غربی دانشگاه علمی کاربردی و فعالان اقتصادی استان

با حضور سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه؛

تفاهم نامه همکاری میان واحد استانی آذربایجان غربی دانشگاه جامع علمی کاربردی و فعالان اقتصادی و بانک های استان با حضورسرپرست  معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در این نشست دکتر امید بزرگ حداد سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: هیات رئیسه جدید این دانشگاه با عزم جدی در صدد کیفی سازی رشته های مهارتی و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.

وی افزود: دانشگاه جامع با برخورداری از چابکی و چالاکی خود باید با شناسایی ظرفیت های شغلی و مزیت های نسبی در هر استان شغل های مورد نیاز و مورد تقاضای صنعت را شناسایی کند تا بتواند دروس رشته های تحصیلی را تدوین کند.

سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به فعالیتهای ارزشمند واحد استان آذربایجان غربی در زمینه های کار آفرینی و برگزاری مدرسه کسب و کار تاکید کرد: گام نهادن در راستای اشتغالزایی استان فعالیت بسیار مهم بشمار می رود.

دکتر عزتی راد سرپرست واحد استانی آذربایجان غربی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این جلسه با بیان اینکه در عصر حاضر دانشگاه ها باید در پویایی اقتصاد منطقه خود نقش آفرینی داشته باشند، گفت: تحقق این امر مستلزم وجود برنامه های درسی و پژوهشی در راستای مزیت های رقابتی استان است تا با همکاری جامعه کار آفرینی، ایجاد شرکت های دانش بنیان را محقق سازد.

وی اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در این استان توانسته در مسیر رسالت وجودی خود قدم بردارد و به عنوان حلقه وصل اشتغال و کار آفرینی مطرح شود.

موسی زاده سرپرست دفتر امور پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز در این جلسه ضمن تبیین فرآیند ایده پردازی مورد نظر و تأیید دانشگاه برای دانشجویان، گفت: مراکز رشد دانشگاه جامع به صورت تخصصی و خوشه های فناوری هستند که این مسئله باعث تخصصی شدن ایده ها می شود.

در ادامه این نشست هر یک از فعالان اقتصادی از جمله صاحبان صنایع، سرمایه گذاران، ایده پردازان و کار آفرینان استان نیز هر یک به سخنرانی و ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

در انتهای این نشست با حضور سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه، تفاهم نامه های همکاری میان واحد استانی آذربایجان غربی دانشگاه جامع علمی کاربردی و اداره کل ارتباطات و فناوری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیریت شعب بانک توسعه و تعاون، شرکت شهرک های صنعتی، آزمایشگاه میکرو بیولوژیک علوم پزشکی استان و همچنین شرکت ساحل اتحاد، شرکت ایران پاش با هدف توسعه فعالیت های آموزشی، پژوهشی و حمایت از ایده های برتر منعقد شد.

١٠:٤٤ - يکشنبه ٣ بهمن ١٣٩٥    /    عدد : ٢٥٦٤٧    /    تعداد نمایش : ١٠٧٠

•     دفترچه پذیرش دوره مهندسی فناوری و کارشناسی