Aryanic
صفحه اصلي > اخبار واحد استانی

اخبار > دیدار رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استاني خوزستان با خانواده شهید عزیز الله بهمنی

چاپ        ارسال به دوست

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان و جمعی از کارکنان این واحد دانشگاهی با خانواده شهید عزیز الله بهمنی دیدار کردند.

بهگزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مسعود خداپناه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی خوزستان به همراه دکتر خدادادی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان و جمعی از کارکنان دانشگاه از خانواده دانشجوی شهید مدافع وطن عزیز الله بهمنی دیدار کردند.

در این بازدید که در روستای چلسرخ شهر صیدون محل سکونت خانواده شهید برگزار شد حجت السلام و المسلمین بهمئی امام جمعه شهر صیدون نیز حضور داشت.

شهید عزیز الله بهمنی از دانشجویان مقطع کاردانی رشته امداد و سوانح دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز هلال احمر استان خوزستان بوده که در اثر حمله و تیراندازی افراد ناشناس به کلانتری ۲۲ اهواز در بامداد روز یک شنبه ( ۲۵ اردیبهشت ماه) حین انجام وظیفه به شهادت رسیدند.

در این دیدار لوح یادبودی توسط دکتر خداپناه به پدر این شهید تقدیم شد.

١١:١٩ - شنبه ٢٧ خرداد ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧١٣٢    /    تعداد نمایش : ٨٨٨

• اعلام نتایج کارشناسی 97-96