Aryanic
صفحه اصلي > اخبار واحد استانی

اخبار > سومین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی برگزار شد

سومین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی برگزار شد

سومین و بزرگترین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی کشاورزی ویژه بهره برداران پیشرو در سال 1396 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بزرگترین تور آموزشی، ترویجی و پژوهشی کشاورزی با عنوان ارزیابی ارقام اصلاح شده سبزی و صیفی و ذرت در مزرعه شماره یک مرکز آموزش علمی کاربردی جهادکشاورزی استان البرز برگزار شد.

این تور آموزشی در روز دوشنبه 26 تیر ماه، با حضور دکتر زند معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، دکتر زالی رئیس بنیاد توسعه پردیس کشاورزی دانشگاه تهران، دکتر سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی- کاربردی واحد استانی البرز، جمعی از مسئولان کشاورزی استان، دکتر مخبر رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی و 300 نفر از بهره برداران پیشرو سراسر کشور برگزار شد.

دکتر سادات حسینی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی البرز ضمن تقدیر از برگزاری این رویداد آموزشی، ترویجی و پژوهشی گفت: مراکز آموزش علمی کاربردی استان البرز حرکت‌های خوبی در خصوص کاربردی کردن علوم، توسعه اشتغال و کارآفرینی انجام داده اند.

وی ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیتی که استان البرز در زمینه صنعت و کشاورزی دارد رشته‌های مرتبط با حوزه‌ها افزایش یابد و ظرفیتهایی مثل کشاورزی و صنعت و خدمات اجتماعی که مبحثی جدی در البرز است با توجه به موقعیت استان توسعه یابد.

دکتر مخبر رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) گفت: در تور آموزشی سال گذشته حدود 210 رقم  از محصولات سبزی و صیفی در این مزرعه مورد کشت قرار گرفت و این در حالی است که امسال به 350 رقم افزایش یافته است. در بحث محصولات سبزی و صیفی،  تمام ارقام در این مزرعه به صورت یک نمایشگاه ارائه شده است.

وی اظهار داشت: در تورهای تحقیقی و آموزشی با توجه به مشکل کم آبی، کشاورزان با رقم های مقاوم به کم آبی آشنا می شوند.

وی افزود: کشاورز به صورت میدانی ارقام و عملکرد آنها را می بیند و متناسب با منطقه خود بذر مناسبی را انتخاب می کند.

رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی(ره) گفت: امیدوارم این تورها به ارتقاء سطح عملکرد بخش کشاورزی از یک طرف و از طرف دیگر حرکت از کشاورزی معیشتی به سمت کشاورزی دانش بنیان کمک کند.

١١:١٦ - چهارشنبه ٢٨ تير ١٣٩٦    /    عدد : ٢٧٤١٤    /    تعداد نمایش : ١٣٩١

• تقویم آموشی سال تحصیلی 97-96